Top Mommy Blogs Lounge

Top Mommy Blogs Lounge => Directory Help, Tips & Tricks => Topic started by: jillsmo on Feb 14, 2011 @ 05:17 PM

Title: Have I been doing it wrong?
Post by: jillsmo on Feb 14, 2011 @ 05:17 PM
I have a button that links to http://www.topmommyblogs.com/ However, when you go to that url, it immediately refreshes to become http://www.topmommyblogs.com/pages/index.php so I sometimes link to that second url inside a post. I just re-read the FAQ which says that a link to anything other than that first url won't count toward your stats. Have I been linking incorrectly when I link to that 2nd url? Is that not still considered the site's mail url? THANKS!
Title: Re: Have I been doing it wrong?
Post by: Karen {Admin} on Feb 15, 2011 @ 12:24 PM
You don't need to worry about how this site redirects.. only how your site redirects (if you use redirects with domain names). Linking to http://www.topmommyblogs.com/ is correct.
Title: Re: Have I been doing it wrong?
Post by: jillsmo on Feb 15, 2011 @ 05:02 PM
Right, but is linking to http://www.topmommyblogs.com/pages/index.php wrong? THANKS :)
Title: Re: Have I been doing it wrong?
Post by: Karen {Admin} on Feb 15, 2011 @ 06:56 PM
It's not "wrong" but if I ever make changes on where the tracking page is, you would no longer be linking to the correct page and it's best for the site if everyone is linking to the same page.
Title: Re: Have I been doing it wrong?
Post by: jillsmo on Feb 15, 2011 @ 07:30 PM
Gotcha. Thank you!! :)